Raya Stories – Part 3

This is the second Hari Raya for Izzah. And, I think the most meaningful for her so far. Because, she could run all over the places… clad in her green Japanese cotton baju kurung made with love by yours truly!

Izzah

After feasting on ketupat, rendang, nasi beriyani and tapai… we have a fun photo session.

raya-09

All my sibbling’s and families (except my eldest brother) were there!! So, imagine the excitements and happiness… oh.. I missed the moments already.

raya-10

Well, kids were the most excited during Hari Raya. Because they would get the Duit Raya. It was fun watching all my nieces and nephews queuing for duit raya from my mom, hubby, brothers and sisters.

raya-07

Of course, Izzah joined the fun too!

Some of my nieces and nephews…… I have more than 25!

raya-08

The bigger… the happier!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • ida.z says:

    bestnya! My son Nazif tak sihat masa raya..jadik amatla crankynya..nak ambik gamba pun susah!

  • sitisifir10 says:

    Cute macam sapa ek Izzah tu…he he..

    Rumah mertua kitorang budak2 aja dah dekat 35….bayangkan betapa bergegarnya Alor Keladi dengan suara diorang!!

  • sumijelly says:

    tul..kanak2 la paling happy..
    mak bapak cuma tumpang happy atas anak2..
    hulur tangan salam nak ambik duit raya..
    derang bukan kisah apa..
    janjji ada sampul..
    hahaha……….
    seronok bila berkumpul bersama..
    masing melayan cerita..
    hehehe….

  • Hanz says:

    Cute-nyer Izzah!

    Me pun cuti seminggu, Ros & kalau x buat task list, alamk cuti lama2 keroje melepak jer, me & hubby siap lumba2 saper habis dulu task list dier..he,he..
    .-= Hanz´s last blog post..What I have been doing for ONE week after Hari Raya =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *