Izzah Ada Kembar!

Hari tu, Diyana tulis komen kata Izzah muka dan rambut sebijik macam muka anak dia, Damia.

So, me pun terkinja-kinja la pergi terjah blog dia..

Oh my God!!!

Hampir nak pengsan. Memang pelanduk dua serupa.

Serius! Sebijik sama. Muka dan rambut ala Hafiz AF7  itu….waa..ha..ha.

izzah-damia

Sama kan? Izzah kalau rambut lepas pun macam Damia la tu. Sungguh sebijik!

Izzah ni masa lahir memang rambut curly bergulung-gulung. Tapi lepas hubby cukur botak, rambut dia tumbuh nampak macam straight.

Hubby pun suka la. Dia kata rambut kerinting tak cun… ewaahh! habis tu yang dia kahwin dengan orang rambut curly macam Goldilock ni boleh?

Tapi, lepas umur dia 13 bulan… rambut dia mula panjang dan kembali bergulung-gulung…gen rambut gulung-gulung lagi dominan la cik abang ooi…tak leh challenge la gen rambut lurus… ha..ha..ha

izzah-curly

* Me tak paham kenapa orang rambut lurus nak tukar rambut kerinting (perm), pastu  yang kerinting nak tukar straight (rebonding)? Tak berdosa ye main perm atau straight rebond rambut ni?

* Goldilocks tu watak kartun dalam Goldilocks & The Three Bears

goldilocks

* Diyana… cilok gambar Damia nak tunjuk persamaan ye. Senang2 turun KL dari Kulim, jom jumpa!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *