Deraan Rilekskan Minda

Dah lama rasanya dapat tag dari Sya ni. Tapi, hari baru rasa nak buat..he..he … dengan gigihnya saya membuat tag ini pada pukul 5.30pm tadi.

1. Bekas kekasih saya adalah:

eh.. ada ke? dah lupa la sebab dah lama let go.. benda lepas buat apa di kenang-kenang…ha..ha

2. Saya sedang mendengar:

izzah sedang bercakap dengan teddy bear dan adik baby alive sambil tepuk tangan dalam bilik (saya kat ruang tamu ni).. pastu siap cakap ba-bai setiap kali dia dengar motor lalu… izzah mama suruh tido la!

3. Mungkin saya patut:

join izzah tido.. sebab saya sangat penat membuat bubur lambuk sebentar tadi (eh.. mana boleh tido… bubur lambuk masih mendidih dalam pot tu… kan tak pasal-pasal bubur lambuk special jadi bubur lambuk well-done pulak).

4. Saya suka:

tido sebenarnya…(eh..izzah dah diam.. dah tido la tu… hubby pulak tido depan tv ni ha.. siap dengkur tu)

5. Sahabat-sahabat baik saya:

hubby saya je sahabat baik saya sejak saya kahwin (yang lain semua hilang ditelan masa…atau cuma ambik kesempatan atas kebaikan me? hu..hu)

6. Saya tak paham:

kenapa saya takde mood nak buat schedule post blog… hati ingat nak balik kampung je…ha..ha

7. Saya kehilangan:

mood saya… mungkin sebab keje ofis pun kena buat kat rumah…huwaa!

8. Ramai yang kata:

saya ni nampak muda… macam awal 20-an… padahal saya ni dah terlebih dos makan garam dah…muah..ha..ha

9. Makna nama saya:

cahaya mawar kecil = the light of little rose? ahakkks….

10. Cinta itu adalah:

kasih pada yang kita sayang

11. Di suatu tempat, seseorang sedang:

masih sedang bercakap-cakap dengan teddy bear (izzahhhh! nape tak tido-tido lagi ni?)

12. Saya akan cuba:

pegi tengok dia sekejap lagi (atau join dia tido lepas tengok bubur lambuk)

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud:

forever and ever… infiniti.

14. Telefon bimbit saya:

nokia n82… warisan dari hubby setelah dia beli handphone baru yang lebih canggih

15. Bila saya terjaga dari tidur:

azan berbunyi nyaring dari handphone saya (saya set alarm bunyi azan)…fuhh.. ingatkan terlepas sahur tadi

16. Saya paling meluat bila:

orang talam dua muka, hasad dengki, berlagaks (tak kira la berlagak pandai atau berlagak pasal harta)

17. Pesta/Parti:

saya suka! sebab banyak makanan! erkk.. kalau korang nak buat rumah terbuka jemput la saya ye…ahaks!

18. Haiwan yang paling comel yang pernah saya temui ialah:

baby rusa kat langkawi (tapi bau dia aiseh….busyukkk).

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:

sekarang la sebab dah ada anak yang sekian lama ditunggu

20. Hari ini:

saya masak bubur lambuk lagi da!

21. Malam ini saya akan:

sambung jahit baju kurung izzah… beberapa hari lagi nak raya tak siap-siap bajunya…hu..hu

22. Esok saya akan:

settle projek2 saya yang tergendala

23. Saya betul-betul inginkan:

duit juta-juta ringgit malaysia turun mencurah dari langit masuk halaman rumah saya…atau terus masuk akaun bank saya… sebab saya malas dah nak kerja…ha..ha

24. Ketika saya lihat wajah saya di cermin di hadapan cermin pagi ini:

eh…muka nampak cengkung la.. mesti sebab berat turun masa posa ganti ari tu

25. Pusat Membeli belah atau arked permainan:

rasa macam dah berkurun lama tak jejak sejak H1N1 nih.

26. Makanan barat atau Jepun:

barat la me suka… jepun kadang2 je makan sushi salmon (yang lain takleh masuk)

27. Bilik yang terang atau gelap:

samar-samar… saya tak leh tido dengan lampu terang… rasa macam over-exposed je…he.he.. kalau gelap pulak…susah nak tengok izzah buat apa.

28. Makanan segera adalah:

cepat siap, cepat makan dan sangat kurang bagus untuk kesihatan

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang:

izzahhhh! nape tak tido-tido lagi ni? uh… saya masih mendengar suara dia menyanyi-nyanyi dari dalam bilik sambil bertepuk tangan.

30. Siapa yang anda mahu TAG?:

emmm… tak nak la tag siapa-siapa.. sebab dah nak raya ni…selamat hari raya semua…ahaks!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *