Yeah.. yeah! Izzah Dapat Hadiah!

Hari tu me ada masuk contest anjuran Siti Sifir. Macik tu nak tukar title blog (juga dikenali sebagai tagline ya). Dari Salam Ikhlas Penuh Ukhuwwah kepada something yang ada umppph gitu

Me ada la bagi beberapa cadangan title. Banyak gak title yang best-best sampai macik Sifir jadi weng-weng dibuatnya…tak tau mana satu nak pilih.. ha..ha

Memang susah nak pilih pemenang ni tau.. so akhirnya kesemua 3 finalist diberi hadiah!

Title yang Hanz bagi memang power – Siti Sifir’s Supernova Share-Out Space dipilih jadi main title. Diikuti dengan title yang me bagi iaitu Where Love and Passion Unites.. resultnya waaaah… best kan?

siti-sifir

Hadiah yang dijanjikan Thai silk tu dimenangi oleh Hanz. Tapi tak sangka pulak Siti Sifir murah hati bagi gak untuk me… eh..eh.. bukan me… izzah yang dapat… horeh!

Semalam si kurier call tanya jalan nak pegi rumah dari Bukit Tinggi, Klang. Aiyooo… me ni sengal betul kalau bab bagi direction on the phone ni…hu..hu

Hubby patutnya ada rumah tapi dia keluar pulak ada urusan. So, takde la orang nak bagi direction (maklum la rumah me area kampung…hu..hu). Dah hubby keluar so takde orang la jugak kat rumah nak terima hadiah (sebab kena sign, takleh sumbat je dalam peti surat).

Kurier kata me boleh pegi pickup sendiri kat nearest branch dia tapi me ni memang sengal bab memandu di tengah bandar Meru tu..he..he

Nak menyenangkan keadaan, me suruh je kurier hold dulu dan hantar Sabtu pagi. Sebab memang confirm me and hubby ada rumah. Tak de la me terkial-kial nak bagi direction masuk jalan itu, pusing kanan, kiri…bla..bla.

Actually, ni kali kedua kurier company tak tau jalan pegi rumah me… wa ka ka ka!

Macik sitisifir, terima kasih ye untuk hadiah baju raya Izzah tu. Muah!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • sitisifir10 says:

    Ahahahkk…udah berapa lama itu macik Ros sudah tinggal sana?? Hihi…actually saya pun Geografi setempat ni C- tapi sbb kawasan saya ni adalah kawasan yang ‘pegi-mari-situ-jugak’ so hang redah je lah mana hang nak pi…lagipun tempat membesar sendiri memang tak sosat punya lah…ahahaha…

    • littlemama says:

      macik, me sudah tinggal situ satu tahun lebih saja.. hari2 me tau pandu kereta pegi keje – balik keje (kadang singgah nyopping kat Setia alam punya tesco gak..ahaks).. walaupun dah lalu hari2 me tak tau nama jalan lor

      pulak tu kurier tanya batu berapa (batu=miles) taman tu… alamak ada batu ke pulak…he..he

      lagi pun me memang akan fenin bila bagi direction on the phone.. nak kena memerah otak imagine jalan2 tu balik, apa landmark dia, pusing mana… manyak susah wooo..

  • eliss says:

    aku failed gak nk bg direction ni..ko gugel laa sendirik 😛
    .-= eliss´s last blog post..Pose jangan tak pose 🙂 =-.

    • littlemama says:

      elis, muahh haa..ha.. kalo me cakap kat kurier ‘ko gugel la sendirik’ nanti dia pulak sengal kata ‘gugel tu apa ke benda?’…ha..ha

  • farah says:

    saya pon pening nak layan kurier yang tak tahu jalan ke rumah sbb tu pos2 brg ni selalunye ke opis je..

    tahniahhh izzah!hehe mama die yg menang izzah yg dpt adiah yer

    • littlemama says:

      farah, minggu ni itu dear hubby patut cuti duduk rumah la.. tiba2 ada urusan lak.. me kalo bagi office address ni takut barang hilang je especially sejak pindah floor lain ni (takde receptionist)..hu..hu

  • sya says:

    wah, tahniah…
    nak tukar nama blog jugak lah…
    ada idea? tapi, tak de hadiah.. huhuhu
    .-= sya´s last blog post..kesilapan kecil di jalan raya =-.

    • littlemama says:

      sya, buat contest la baru syiok.. hadiah simple2 je pun boleh..ha..ha

      tapi dari dalam hati…perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah….. dah cun dah tu… walla!

  • MommaMia says:

    Wah tahniah. Sy blog hop nih.. mintak izin yer litle mama
    .-= MommaMia´s last blog post..Hadiah Bufday Damia =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *