Sewing Work Station

Me nak share satu sewing work station yang sangat complete. Siap ada mesin jahit, mesin jahit tepi, mesin jahit bunga sulam dan mesin pleater smocking. Walla!

sewing-workstation-1

sewing-workstation-2

Dan juga, complete dengan benang-benang segala warna yang tersusun rapi.

sewing-workstation-3

Butang macam-macam warna dan bentuk pun kena ada. Dan material jahitan yang lain seperti renda, piping lace, getah seluar dan sebagainya lah! Ohh… handmade organiser untuk simpan magic pens dan measurement tape juga ada….ha..ha..ha

sewing-workstation-4

Siapa yang minat menjahit (tak kira la jahit baju atau barang kraf), mesti jeles tak hingat kan dengan pemilik sewing work station ni? Ha..ha..ha

No..no..no…no!

It’s not mine. Tapi, my sister punya!! Inilah my sister, seorang ustazah yang hobinya menjahit.

Sister

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *