Menangkap Kain di Nagoya

Last two week Friday, me half day. Semata-mata nak pergi menangkap kain (read: beli kain daa!).

Lokasinya ialah Nagoya, Carrefour Subang Jaya. Ini lah hasil tangkapan hari itu (catch of the day). Some heavy cotton, pink & white tulle dan juga Japanese cotton yang sangat cantik!

Nagoya

Japanes Cotton

Kain net tulle tu dah selamat di ‘transformed’ menjadi tutu Izzah. Weekend je mesti Izzah nak bergaya dengan tutu nya itu. Nampak je me pegang tutu – terus hulur kaki nak pakai…

Nagoya tengah sales masa tu (rasanya masih lagi kot)… diskaun ok gak… ada 20%, 30% .. sebab tu seronok je ‘menangkap’ kain. Buat stok sebab rasanya me nak start balik la hobi jahit menjahit ni.

Ada anak pompuan ni best – sebab macam2 benda comel boleh buat untuk dia. 

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *