Kisses of Love – Lebih Hangat dari Biasa

Ha..ha.. me nak join contest lagi. Asyik duk buat contest bagi orang hadiah, sesekali nak jugak rasa menang hadiah…muah…ha..ha

Tapi me biasa boleh join contest yang syarat-syaratnya simple aje. Kalau yang jenis ada voting bagai tu mintak maaf tak dapek nak layan… me tak cukup glamer nak raih votes…waka..ka..ka

Kali ni contest dari mek kelate comel yang duduk nun kat negara Jepun sana tu, si Yatie Chomeyl. Mek Yatie kata nanti dia nak balik Malaysia bercuti. So, dia buat contest ni supaya winners dapat hadiah ole-ole dari negara matahari terbit tu…yeha!

Tajuk contest ni the Kisses of Love… walla weh…

Puas me godek-godek gambar kucupan yang lebih hangat dari biasa dalam koleksi ribuan gambar-gambar Izzah ni.. last-last baru jumpa yang ini!

 izzah-kiss

Gambar ni yang paling best antara gambar2 kiss-kiss yang me ada sebab me rasa gambar ni paling cantik lor…ha..ha

Nampak jelas kan expressi muka babah Izzah sedang kiss pipi izzah tu? Siap mulut muncung mencecah hidung lagi tu… tak hangat ke gitu…he..he

Izzah pulak sunguh over expresi mukanya yang kontrol happy dengan kiss-kiss dari babahnya (sila fokus pada matanya yang bulat bersinar bak bulan purnama). Nak tau apa Izzah fikir masa tu?

“Waaah… my loving babah is kissing me lah…. waahh…kontrol..kontrol…. waah… sukanya…”

Izzah ni memang hobi dia kiss-kiss samada me atau babah dia. Sebut aje… kiss mama atau kiss babah! Terus mulut dia di muncung mencecah hidung sama macam babah dia dalam gambar kat atas tu… like father like daughter maaah!

kiss

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *