Izzah Driving a Car!

Betul! Me tak tipu… Izzah memang drive kereta dah. Ha..ha..

Masa pergi Tesco Setia Alam hari tu, ada orang yang sediakan kereta/motor mainan untuk budak-budak naik. Yang special, kereta tu pakai remote control.

Izzah duduk dalam kereta, my hubby control the car using the remote control. So, dari jauh nampak macam Izzah tengah driving the car…muah..ha..ha

Izzah

Best kan budak-budak sekarang? Macam-macam ada!

Me kecik dulu, kalau dapat main bumper car kat Fun Fair dah cukup… ala..kereta yang main langgar-langgar tu…ha..ha!

bumper-car

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *