Meet Dino, My Driving Buddy

This is Dino. He is my driving buddy since 2003.

Dino

Dino is beanie bean little teddy bear that I bought in Giant for RM6. I got this idea to having a travel buddy during an English course years ago.

The teacher came all the way from England and she showed us her travel buddy, a cute little monkey. I forgot it’s name though.

So, I thought it would be good to have a travel buddy like that. Especially, because I used to drive alone in 8-10 hours journey to my hometown. A buddy (even it’s a lifeless one), would really makes my day.

Dino was kidnaped by one of my niece some years back. But, I managed to get it back after paying a ransom – the same colored beanie bean teddy named DONA to release Dino back to me…he..he..he

Anyway, my niece is 8 years old now and she got Dona like 6 years already. She loves her Dona so much until the teddy became so frail and thin..he..he

Okay, back to my buddy, Dino. I love to put him on my lap while driving. It feels ‘something’ not good without him on my lap.

But, few days ago, my hubby always give Dino to Izzah (eventhough she has her own travel buddy, Patty the Panda). You know what? She likes my Dino more than Patty!

She even treated Dino as her ‘bantal busuk’. Poor Dino…hu..hu.

Dino & Izzah

*Mak terpaksa mengalah dengan anak…huwaaaaa….

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • anasfadilah says:

    dulu saya ada driving buddy,nama dia tompok,a beanie leopard

    but husband doesnt like tompok pasal dia kata macam budak-budak

    so i keep tompok in the house instead

    but todayyy…dalam kereta ada byk soft toys ZIyyad,ada bugsy ada 3 fish mobile ada beruang biru

    dah jadi macam nursery dah rupa kereta saya..hahaha

    • littlemama says:

      dila, husband mesti jeles la dgn buddy kita tu..ha..ha… biasa la tu kereta jadik nursery

  • i pon ada sort of driving bunny merangkap bantal busuk..teddy frog yang nama SL. i bawak ke hulu ke hilir teddy ni during travel dulu..sekarang ni teddy frog SL dah jadi sleeping mate to my baby SN pulak 😉
    .-= yatie chomeyl´s last blog post..VOTE BPC39 Yatie Chomeyl : Breastfeeding Photo Contest 2009 =-.

  • sya says:

    hah? first time dengar ada buddy untuk driving… hehehe..

    saya tak pernah la ada lagik, sebab semenjak ada husband ni, dia lah jadik driver.. kalau drive sorang2 pasang radio je…

    buddy untuk darwisy ada lah… 😛
    .-= sya´s last blog post..pujaanku =-.

  • Hanz says:

    I ingat Dino stands for Dinosaur..he,he…
    .-= Hanz´s last blog post..Vote Me for Breastfeeding Photo Contest =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *