Cheap Crocs Shoes

One fine weekend, hubby called me at home and asked ,”Ma, apa saiz sandal crocs mama ye?”.

If you remember, I did bought a pair of crocs for each of us from the Crocs store in Subang Parade. It costed me about RM400 for 3 pairs (2 adults and 1 kid), but I didn’t really mind because we were having a beach vacation that time. And, the money is extra income from Google adsense anyway…ha..ha

I told my hubby the size is 5. You see, my usual shoe size is 4 (I know.. I know… kaki i sangat comel..ha..ha..ha). But, for Crocs usually we need to up our normal size by 1 or 2. Because, Crocs shoes are meant to wear loose – that’s what the guy at the Crocs store told me.

Later that evening, he came back home with a yummy looking Crocs sandal for me!! The delicious looking colors are pretty purple and green. Eh… macam menyindir kaler blog me aje… hijau and purple…ha…ha..

crocs

He also bought two more sandals for men (his and his dad’s). Oooo.. rupanya hubby banyak duit ni…ha..ha.. tak bagitau ye?

But, I was surprised when he told me that the authentic Crocs were on sale at 50-80% discount. My pretty green and purple Crocs was only RM40 each! You see, the normal price for a Crocs is around RM100 – RM200 each. Walla weh.. RM40 was indeed soooo cheap lah!

Well, he didn’t bought it from the Crocs store in Subang Parade. But, from a warehouse sale (I think), in Shah Alam. Many people especially Chinese were buying lots and lots of Crocs like crazy. The location….hmmm… sorry dear, I don’t know. Tak tanya pulak hubby sebab suka sangat dapat Crocs comel… ha..haa

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • QueeNin Murni says:

    wow!! please get the details… ada lagi tak agaknya sales tu lulnch hour nih?? 😉

  • mama emma says:

    nie sales yg kat stadium tu ke??
    .-= mama emma´s last blog post..-TO WRITE HERE OR NOT- =-.

  • Real Woman says:

    aarghh…tak aci..cepat tanya hubby dia beli kat mana?? adakah lokasinya rahsia? eheheh. yg crocs high heel ada tak on sale??
    .-= Real Woman´s last blog post..Takkan Bahasa Malaysia Hilang di Dunia?? =-.

  • oli says:

    RM40?
    murah gila….
    .-= oli´s last blog post..my bebe… =-.

  • Hanz says:

    oh…nampak title ni kat your blog in my chatterbox, terus jump sini, teruja sungguh mendengar RM40 itewz! Shah Alam pulak tu, my place! Kasi tahulah kat mana Ros, ni nak raya ni…he,he..
    .-= Hanz´s last blog post..When there was a sudden silence….. =-.

  • littlemama says:

    update: nama kedai tu Noraz Creative, selalu dia letak kat luar kedai tp kdg2 jual kat dalam juga

  • imah says:

    noraz creative tu mmg setiap hari jual crocs murah ke ? teringin pulak nak pakai.ingat nak gi besok tapi tgal jauh sgt kat area ulu kelang.

    • littlemama says:

      imah, semalam i pegi tapi time tu dia closed sebab lunch hour.. sempat gak intai dalam kedai… banyak Crocs dalam tu..he..he… rasanya hari2 kot ada jual tapi tak sure pricing dia pulak… rasanya murah la kot.

  • DNNA says:

    Salam …
    Aisehh, best nih …
    Adakah ku dah terlepas bot??
    Sale sampai bila ye??
    .-= DNNA´s last blog post..Balik kg =-.

    • littlemama says:

      DNNA, my hubby kata masa ari tu dia buat sales kat luar kedai tu.. tapi rasanya normal days pun ada jual tapi dalam kedai.

      • botak says:

        minta maaf. saya dah check noraz creative kat internet. kedai tu bukan jual barang2 perkahwinan ke? saya dah check laman webnya sekali.

        • littlemama says:

          botak, memang tu kedai barang2 kreative tapi dia ada jual jugak crocs… bukan sikit2 tapi banyak + murah…masa pegi ari tu ada makcik chinese ni duk tunggu kedai bukak sebab nak tukar saiz… btw.. kasut Crocs ni memang original punya (I know coz I bought the ori from the Croc store in Subang Parade), selesa je pakai..he..he

          • botak says:

            salam.monink. thanks alot for the information! kesejahteraan ke atas kamu dan keluarga kamu! aminnn.. nti ad apa2 information pasal barang2 ori yg berbaloi untuk dibeli, inform la lg k.. salam

  • sylphy says:

    mcd kt mane ye??seksyen bape??

    • littlemama says:

      sylphy, seksyen 9

    • dee says:

      Salam n hi guys

      For those who r interested to go there n btw its near Concorde Hotel. dun ask me how to go there since m also not dat familiar wt Shah Alam area. Cheers..

      Noraz Creative
      No. 3, Jalan Tengku Ampuan Zabedah F, 9F, Seksyen 9, Shah Alam, 40100 Selangor Tel: 03-58808316

  • Mich says:

    The RM40 is gred AAA only, is not authentic, but they have the original at RM90.

    • littlemama says:

      mich, is it? looks exactly the same like the one sold in the Crocs Concept Store.. actually no different at all (material, label).. and that make me thinking.. those Crocs at the Concept store itself, are they original or grade AAA… ha..ha.. me confuse already

      • linda says:

        i dah confirmkan kasut tu grade AAA by the way coming soon the original khas utk raya 2009..anyway eve Grade AAA it still good and confortable…

  • Arniez says:

    salam littlemama,
    terima kaseh atas info yg begitu berguna, teringin sgt dah nk belikan utk anak & husband. Yg original tu x lalu nk beli mahal sgt2…
    tp x tau ler bila berkesempatan nk pergi sbb dok jauh nun BBBangi.

  • NeeNa says:

    Salam sume..

    sape yg nak beli tapi takleh nak pergi.. bolehlah email saya coz kenal one of the agent there…

    memang sebijik macam kat boutique.. and very comfortable.. ape salahnye buy something cheaper when the comfortable level is the same as the boutique one…

    sape yg tak brape yakin tuh… gilah beli kat boutique ek… 🙂 :mrgreen:

  • AS says:

    Ada juga terdengar cheap crocs ni… last weekend my hubby outstation kat JB, singgah kat Plaza Angsana… kat sana my hubby kata murah sangat yer … RM 39.90 or 29.90 saja… macam-macam ada… my hubby beli kat I satu tapi tak muat yer…huhuhu… anyway memang nak g shopping raya kat sana nanti … my hubby kata banyak juga branded shoes yang murah-murah compare KL… but siapa orang JB mesti lebih tahu kan 🙂
    .-= AS´s last blog post..UPDATE SALE =-.

  • KOS says:

    kalau nk cari crocs murah2 tetapi original boleh singgah blog sy..tq
    .-= KOS´s last blog post..Patricia Women =-.

  • ary says:

    sorry to interrupt,crocs yg kat seksyen 9 tu ke?last week the shop were raid by the Ministry of Domestic Trade at Shah Alam for selling fake crocs…that y its so cheap.the info i got from crocs malaysia facebook.. 😕

    • Pembeli Tertipu says:

      Yups baru kena raid ari tu, mmg fake i bought 1 pair there mmg ada byk beza sebenarnya if u all compare. material yang dia guna terlalu lembut sampai bila berjalan batu kat jalan tu leh terasa kat kaki. Lagi satu yang i perasan dekat TAG kasut tu dia tak tulis detail kasut tu dia cuma tulis crocs shoes je. Padahal yang original dia tulis detail kasut termasuk jenis, warna, dan size.

  • Fake n' Ori says:

    ‘FAKE’ ke tidak itu bukan penting… yg penting kemampuan untuk membeli.. itu aje.. Klu x nak yg versi ‘FAKE’ kumpul sikit2 beli je yg original.. sekurang- kurangnya bley tahan lama.. kaki pun tak sakit.. 😉

  • iman says:

    assalamualaikum..boleh tak ajar saya macam mana blog saya nak appear dlam google search..
    tolong sangat2 😥

  • ada jual crocs di warehouse kt Shah Alam? kat mana tu??

  • amirah says:

    urm crocs ni ada lagi tak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *