Attacked by a Big Barney

Help!! Izzah has being attacked by a monster Barney…ha..ha

Actually, it was not Barney that attacked Izzah… it’s the other way around… poor big Barney….hu..hu

Barney

The only one place that Izzah love to go whenever we are out in shopping mall is the toys section. She will become so excited with all the soft toys neatly arranged over there.

Toys

I just let her play as many toys as she like. Because there’s no way I’m buying all that for her. There are already so many toys at home yea (mama kedekut…muahh ha..ha).

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • anasfadilah says:

    mama izah bukan kedekut,tapi berjimat 🙂

  • Real Woman says:

    my kids pun mmg suka sgt dgn Barney waktu diorang besar2 Izzah..habis semua benda nak Barney..pinggan, toys, cadar katil, towel, baju jgn cakap la..plus hari2 dok tgk vcd Barney sampai mak dia pun boleh hafal lagu2 Barney tu! Tapi beli sekali je.. anak yg 2nd and 3rd pusing main balik yg sama je..hehe lagi satu contoh kedekut!
    .-= Real Woman´s last blog post..Err…Lambang ‘tu’ ke?? =-.

  • reen says:

    Alahai comelnya…
    Kalau nak cheap toys,come view my sale blog…:)reensporchsale.blogspot.com
    .-= reen´s last blog post.. =-.

  • mamamiya says:

    kesian barney kena attack by another bigger monster…

    miya camtu kalau jumpa elmo. last time we went shopping, dia jumpa elmo besar sama dgn dia. the she wont let go. papa dia cair, terus belikan. mujo tgh ada sale from $17 down to $4. so beli aje la..

    so now 2 best friend dia kat rumah is elmo & lilia. sleep with them, eat with them, nak kluar jogging dgn papa & mama pun kena bwk jugak both of them is stoller.
    .-= mamamiya´s last blog post..What Foods to Avoid While Breastfeeding =-.

  • sya says:

    ala, kalau darwisy pun, saya tak beli…
    sebab, dia suka masa tu je.. bila dah kat rumah dia tak dah tak heran.. huhu…
    .-= sya´s last blog post..ketenangan =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *