Persetubu*an Lebih Puas?

Heh… korang carik apa tu? Tak de maknanya tajuk di atas tu…he..he..he

Actually, I was having fun changing my blog layout when I suddenly notice this!

google

Just look at the Google Adsense ads title…. ha..ha..

I thought I already filtered out all that kind of web from showing in my Google ads. And, I never have any post related to ‘persetubu*an’. But, still?

Dang la ini Google ho..ho.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • eliss says:

    hihihihi… 😛

  • anasfadilah says:

    semangat nak baca..ahahah!

    • littlemama says:

      dila, nyaris akak nak klik dah iklan tu malam tadi..nak tgk la barang apa yg power sangat tu.. tapi duk pikir kan kena ban dgn google pulak klik iklan sendiri…ha..ha..ha

  • mama emma says:

    combination ijo+purple? something new… lalala…

    i pun hari tu mcm u gak.. tp bderet kat bwh label kaching i pasal xrated nie.. dekat 2 3 hari la jugak… last2 i buang trus coding kat situ.. baru dah xde.. dia kuar ads lain pulak.. hehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *