I Can't Shout Anymore!

The company has revised it’s IT Policy effective June. This resulted in many.. many..many and many websites being blocked from access. Meaning, I can’t surf those websites during office hours (read: lunch time) anymore! Huwaa…. 

I heard they’re banning all kind of chatting software to be used on company’s laptops. I don’t give a dang about this because I never visit a chat room before. And, never instal any Instant Messaging like Yahoo Messenger on my office laptop.

But, when I visited a few blogs, I noticed that Shoutmix is also banned! Huwaa…. I cannot chat (leave a message on your shoutbox)  anymore la…

Teruk la ini macam… tak de fun la bekerja anymore…hu..hu..hu

Shoutbox Banned

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • littlemama says:

    oo..nampaknya Cbox belum kena ban lagi… Oggix belum tau lagi…huwa…. 🙁

  • mama emma says:

    wa… xbestnye kene ban..

    ala, kalau bos x surf semua tu, sure xdak instruction to org IT kan? so patutnya salahkan bos la.. sapa suruh depa surf.. kekadang tu, depa just block utk org bawahan, org atasan nie x..

    pilih kasih tul!!!

    tp.. ofis i x kene block ape2.. sbb bos buta IT.. lalala…

    • littlemama says:

      mama emma, huwaa… memang tak best.. betul betul betul… boss la punca segala banning mem-banning nih…tak pe la block shoutmix boleh hidup lagi kat ofis… 😥

  • suealeen says:

    kenalah cepat naik jadi bos… hehehe! :mrgreen:

    • littlemama says:

      suealeen, huwa lagi… i lebih rela jadi kuli dari jadik boss.. malas nak responsible dgn segala masalah…ha..ha.. dan jadik kuli boleh balik pukul 5 sharp… tapi jadik boss kena la stay sampai malam.. tunjuk contoh teladan kat staff + bodek super boss… ha..ha..ha

  • bitt says:

    pakai meebo..ehehehee 😈
    [rq=2773,0,blog][/rq]=AWAY MESSAGE=

  • bitt says:

    loh siannya…kalo u dpt solve that thing info me k..hehehe leh tulun kawan2 yg lain hehehe
    [rq=4775,0,blog][/rq]=AWAY MESSAGE=

    • littlemama says:

      bitt, takleh masuk meebo ke, shoutmix ke.. okey lagi..jangan la dia ban blogspot…takleh terjah baca blog mommy lain2 tu nanti die kebosanan wooo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *