Comment with Love!

Have you ever commented on a blog and get love in return? Probably….. never, right?

Well, I’m rewarding anyone who leave comment(s) on this blog with lots of LOVE No… I’m not gonna hug or kiss you…he..he

I just installed a wordpress plugin called CommentLuv. You can see the plugin in action under the comment form.

CommentLuv

This is how it works. CommentLuv creates a two link opportunity (2 on 1). It requires that the blogger who is leaving a comment must have a blog with an RSS feed enabled. Comment Luv will then place a permalink at the end of your comment.

So the comment will end looking something like this.

CommentLuv

Meaning, if you leave a comment, you’ll be rewarded with 2 links back to your blog, with love!

Let’s spread the Luv, shall we?

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • mama emma says:

    errkkk!!! blur…

    tp, i dulu pun ada gak install commentluv nie, masa haloscan buat hal… then sbbkan jskit, buat blog i jd kacau bilau… so i delete semua, & pakai blogger commenting system..

    tenang hidup gue!!!
    [rq=7064,0,blog][/rq]-U WON’T FIND US…-

    • littlemama says:

      mama emma, memang risky kalau instal third party application ni..tiba2 je script dia boleh mengharu-birukan blog kita…he..he

  • bitt says:

    aiyoo hehehe ape kebendanya tu hehee aritu i main tekan jek sejak error sending msg kat momblogger tuh so ape2 yg kat bawah tu i clik jek…

    yeahh lets sprate the luv…dia mcm create a link dlm blogspot ek…

    jup lagi satu kite nak tanya pasal slr camera la…i nak beli tapi tak tau yg mana sesuai dgn i…buleh request suggestion n info tak?

  • littlemama says:

    bitt, commentluv ni cuma a kind of reward pada commenters.. kan selalu kalau komen kita boleh letal blog address kita yg nanti appear “comment by: bitt on …”

    comment luv ni tambah lagi satu link to your blog yg tulis “bitt last blog post ….”

    so ada 2 link back to your blog… satu ke blog address, satu ke latest blog post

    pasal dslr.. depend on your budget la.. yg paling bagus Nikon la..kalau baru start Nikon D40 kira sesuai sebab kecik sikit berbanding dslr lain.. harga tak pasti pulak..

    • bitt says:

      oooo paham2…
      owh nikon ek..k nanti i tengok spec dia..pastu ishhh lari topic ni tak pe ke…hehehe u share la enrty pasal dlsr ni senang skit nak tanya..hehe(padahal malas nak google sebab internet memanjang tak de signal) or ade link mana2 forum pasal dlsr ke… 😀
      [rq=11296,0,blog][/rq]=AWAY MESSAGE=

  • Mommy Lyna says:

    Ros, tq 4 coming! U memang a ‘little mama!’ sori for kelam kabut-ing. Tak sempat sembang2.

  • CT says:

    interesting…cane nak install ek?
    [rq=16938,0,blog][/rq]::CONTEST AKSI MENARIK ::

  • Nessa says:

    Hi Mama Emma!

    Came from Emila’s blog… Lovely header 🙂

    Have a lovely week ahead.
    [rq=51817,0,blog][/rq]My Date

  • Nessa says:

    Ooops.. oops… typo.. silap! Sori.. terpanggil Mama Emma la pulak. Sori ya *malunya*

    Hai Little Mama!! Little Mama 😀
    [rq=51823,0,blog][/rq]My Date

  • lelik says:

    Nice plugin! Did you try keywordluv as well?
    .-= lelik´s last blog post..Pregnancy Weeks 13-16, Month #4 (Pregnancy Health Guru) =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *