Selamat Hari Mama!

Orang kata Izzah lahir dari perut mama.. Eh.. bukan orang kata.. memang betul pun Izzah keluar dari perut mama! Kan ari tu doktor bedah perut mama kasik Izzah keluar?

Izzah ada soalan sempena hari Ibu untuk semua kawan-kawan samada yang baru keluar dari perut, yang baru merangkak, yang dah berjalan atau yang dah berlari-lari anak.

Kalo kita dahaga, sapa yang susukan?

Kalo kita lapar, sapa yang suapkan?

Kalo kita sorang-sorang, sapa yang selalu datang kat kita?

Kalo bangun tido, kita carik sapa?

Kalo kita nangis, sapa orang pertama yang datang?

Kalo nak ngada-ngada manja, kat sapa kita pegi?

Kalo kita sedih, sapa yang boleh pujuk kita?

Kalo kita notty cheeky, yang boleh marah sapa?

Kalo merajuk, sapa cepat-cepat pujuk?

Kalo kita takut, kita panggil sapa?

Kalo sakit, sapa yang paling risau?

Kalo kita sepahkan mainan, sapa yang selalu kemas?

Apa jawapannya? Sudah tentu mama!

Ooh… ada orang panggil mama dia mak, ibu, mummy, bonda, umi dan macam-macam la. Tak kisah la tu… janji nama-nama tu merujuk pada orang yang paling sayang kita.

Izzah sayang mama. Forever and ever!!

Selamat Hari Ibu untuk mama dan mama-mama di seluruh dunia. Peace no war.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *