Nak Kena Gigit?

Ini amaran sederhana keras! Jangan suka-suka nak buli Izzah. Nanti Izzah gigit!

Apa heran-heran? Ingat Izzah ni beruang ke nak gigit orang? Itu tadi amaran aje la… bukannya Izzah pernah gigit orang. Gigit jari mama masa mama nak cuci gigi Izzah ada la… tapi tu tak kira lah. Mama kena gigit pun tetap sayang Izzah. I love u mama… he..he..he

Izzah dah ada 5 batang gigi. 3 atas dan 2 bawah. Mama kata Izzah nampak comel lote bila senyum. Sebab Izzah suka senyum sampai senget-senget bibir. Tak caya? Tengok gambar ni!

Gigit Kan!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *