Izzah & Langkawi – 1

Mama sangat sibuk so dia create-kan satu user ID bagi Izzah. Mama suruh Izzah update-kan story pergi Langkawi hari tu. Apa la mama ni… sangat malas!

Macam mana ye nak tulis cerita ni. Izzah mana pernah pegi sekolah belajar buat karangan. Eh, hentam saja labu!

Oki.. mama, babah dan Izzah pegi Langkawi on 21 – 24 April 2009. Itu first time Izzah naik kapal terebang. Oooo… gitu rupanya rasa naik kapal terebang. Bukan best sangat pun. Babah kata macam naik bas aje. Tapi Izzah pun tak pernah naik bas.. so tak tau la betul ke tidak cakap babah tu.

Bas.. eh..kapal terebang tu dekat tiket tulis berlepas pukul 11.45am… so pukul 9 pagi kami dah sampai LCCT. Izzah pun terkejut mama kejutkan pagi-pagi buta… pastu mandikan air suam… rupanya nak pegi naik kapal terebang la. Dah sampai pagi ingatkan aeroplane tu ikut la jadual dia… tapi tunggu dan tunggu dan tunggu… tak terebang terebang pun?

Rupanya dia delayed naik pukul 2.15 petang. Apa la… Izzah pun sangat penat tunggu sampai tertido dalam buggy. Mama kata… masa Izzah tido tu elektrik kat check-in counter dia padam dekat 1/2 jam… sampai orang nak check-in beratur panjang. Ish… teruk betul service dia kan.

LCCT & Air Asia

Atas tu ada gambar Izzah tengah tido dekat airport. Pastu lain-lain tu Izzah dalam kapal terebang la. Mula-mula seronok la naik kapal terebang. Tapi lepas kapal terebang bertolak berlepas.. Izzah mula rasa pening-pening lalat. Sebab tu Izzah melalak je dalam aeroplane tu mama!

Mama pulak hot sebab Izzah menangis pastu tak mau mama pujuk. Terpaksalah babah dodoikan Izzah sampai Langkawi….ka..ka..ka

Mama, Izzah sebenarnya sangat mengantuk la dalam kapal terebang. Dah la kena bangun pagi.. pastu dapat tido se-cecal je kat airport.. kan pukul 10 – 12 pagi time Izzah tido? Pastu pukul 2 ptg pun biasa Izzah tido? Kira time tido Izzah dah burn banyak la.. sebab tu Izzah mengamuk. Sori ye mama?

p/s Sebab mama booked kan Hot Seat Air Asia tu.. kami dapat naik kapal terebang dulu sebelum orang lain. Rasa best ada pramugari escort kami tiga orang naik dulu… macam VIP rasanya…ka..ka..ka.. Oh ye… Izzah ada banyak cerita nak cerita.. tunggu Izzah sambung lagi ye!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • bitt says:

    kenapa izzah nangis?? cuba cite skit sebab anak aunty iskandar pon menangis jugak tapi masa tu dia baru 5bulan…dia nagis masa kapal terbang nak naik atas langit…susah nak pujuk jugak…aduhh parah ni, lepas ni anak aunty satu lagi tu pulak nak naik kapal terbang jugak…dah la dia memang kaki menangis kalo tak naik kapal terbang pon…mcm mana nak buat ni ek… 🙁

  • izzah says:

    auntie bitt… izzah nangis sebab izzah ngantuk la.. pastu mana pernah naik kapal terebang… rasa gayat semacam la…he..hhe

  • izzah says:

    kalo tak nak bagi kami nangis.. make sure kami minum kenyang-kenyang biar naik je terus lelap…

  • bitt says:

    owhh yelahh…aunty akan penuhkan tank diorg dulu..hehhehe harap2 kenyang perut hati senang mata pon cepat padam ek…tapi bab gayat tu ermmm semua baby mcm tu la kot…aunty pon kdang2 mcm tuh..muahahhahaa

  • Diyana says:

    damia pun bile balik kampung nenek,nangis bile naik flight n turun..rsnye sebab telinga rasa bengang kot..tekanan dalam n luar tk sama
    .-= Diyana´s last blog post..Damia @ studio =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *