Izzah has an Adik!

Izzah got an adik already. Oops!

Nope. It’s not what you’re thinking. I’m not pregnant. Not even close to being pregnant… ha..ha..ha

We went to Toys’r Us in Subang Parade yesterday to get an adik for Izzah. Her adik is very pretty and has such a sweet voice.

She can babble and blow bubbles. And, she has 5-in-1 carrier that be transformed into feeding chair, rocking cradle, baby carrier, travel bag and front pack.

baby-alive-1

That Baby Alive is Izzah’s new adik. Izzah loves her adik so much that she let her adik to sleep with her in the cot.

Toys’r Us is having a great sale for it’s Star Card member with discount up to 70% on selected toys!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • Hanz says:

    Tomei-lah adik Izzah, he, he…wish i have a girl too, tengok your lil girl main doll macam best jer!

  • mamamiya says:

    miya pun ada adik, dia sendiri namakan Lilia. its a lamaze cuddle doll. slalu aje dia sayang & manjakan lilia. even once dia letak lilia dlm my pouch sling & kepoh2 bwk lilia round satu rumah. tp ada satu aje dia tak suka, lilia tak boleh share menyusu dgn mama dia. susu mama utk miya aje. 😆

  • eliss says:

    alaa sweetnya..hubby tak suka belikan patung cengginih for my dear baby..hukss..so nuha juz ada zebra, hyppo,duck, fish dan bear jer..hihi..semua binatang 😛 so x kan ada adik tidak real laa 😛

  • littlemama says:

    hanz..comeikan.. tido malam peluk tak lepas tu

  • littlemama says:

    mamamiya, wah siap ada nama tu… doll izzah nama Adik je..he..he

  • littlemama says:

    eliss, dolly tu boleh keluar suara sweet.. ada bunyi sebijik yg macam izzah selalu buat.. tu yg hubby terpikat terus beli tu…he..hee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *