I Want!

I want…… I want……. I want this so badly!

.

.

.

.

.

.

.

nikon-d901

Aku & hubby duk berebut satu-satunya DSLR yg ada (Olympus E500).. so sebab dia pun nak menjinakkan diri ngambik photog ni maka aku rasa baik la pegi beli lagi satu DSLR… kot-kot nanti dah terer boleh buat bisnes photography pulak kan…ho..ho.. yg lama tu hubby ambik la pi main jauh-jauh… aku nak yang baru… tapi price dia.. mak ai… drooling!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • Precious says:

    Wuih … I can just imagine you with that bulky camera ke hulu ke hilir ambik gambak. Hih hi hi hi …

  • littlemama says:

    Precious..ho..ho…memang godang besar camera tu.. kalo buat bisnes mau turun berat usung kamera tu sana sini…he..he..he

  • Pop and Ice says:

    It looks expensive. I googled it. It IS expensive, but I’m sure there are even more expensive cameras. I just use my iPhone and it sucks. Maybe someday I’ll get a real camera, but then I’d have to carry it with me at all times. So it would have to fit in my purse. Therein lies the challenge, but my current, larger purse COULD accomodate a camera, maybe even THAT one, if the lense retracts.

    I hope your want becomes an I have it!

  • izzah says:

    pop and ice… yes.. this is a very expensive camera! and there are even more expensive than this one… he..he… it won’t fit in any purse.

  • mamamiya says:

    i want dslr too..for now i only have slr canon eos500 that i’ve owned since i was 18yrs old & a point&shoot olympus digital camera yg baru beli sebulan sebelum miya kluar. since i lembab skit bab digital ni, hubby suruh master the olympus bodo tu dulu baru beli dslr… 🙁
    [rq=4522,0,blog][/rq]Woman’s Hormones & Headaches?

    • littlemama says:

      mamamiya, point & shoot camera lain setting dia dgn DSLR.. totally different… i dulu beli dslr sebab dapat bonus (2 years ago) pastu tak reti main2 dia punya setting… now ni baru nak mula belajar dgn sesungguh hati… best rupanya ambik gambar dgn dslr ni

      p/s pujuk la hubby tu… he..he

      • mamamiya says:

        agree…i need dslr. i’m so used tu slr & having my own fingers to do the lens focusing, bila use point & shoot slalu sakit hati coz tak dpt the focus that I want..i should have atleast bought manual focusing point&shoot, kurangnye takde slalu sakit hati like now..now takde langsung control on the lense..semua auto..
        [rq=8028,0,blog][/rq]Parenting Mistakes

  • anasfadilah says:

    mesti mahir control aperture semua tu.. 🙂

  • Faye says:

    Its not the camera that matters…its the person behind it 😉
    [rq=13115,0,blog][/rq]Diana I am in Love or am I not?

    • littlemama says:

      faye, agreed! even if u have the most expensive camera in the world but not know how to use it – no point..he..he

  • neeza79 says:

    hi there, this is my first time giving comment on ur blog since baru semalam je i terjah blog u ni, terjumpa semasa tgh bloghop. well, luv ur blog very much. cerita sangat menarik :-). sorry OT plak. cheers!

  • nanahana says:

    salam n hello…
    i also bloghoppin dr forum susuibu.com. heeheh…
    nice blog and info.. 😀 if u minat photog mmg ramai i kenal la photog
    >> http://mist3rnazar.wordpress.com/ or http://hafizismail.com/ ade la lagik but just mention yg ok ok lah heheh .. ok ckup bebel… have a nice day!
    p/s: my blog rapu2 aje hahaha malu i 😳

  • catlina says:

    DSLR..best!beli beli beli! hehehehe racunnn..

  • dwimaya says:

    beli beli..DSLR best! Eh but now I heard there’s compact cam but looks and functions just like DLSR. Tech now so canggih already..

    p/s: TheZYI’s iman changed blog link already 😉
    .-= dwimaya´s last blog post..Finally.. =-.

  • dwimaya says:

    oh lupa nak cakap. i like your banner a lot! comel lah kartun character with hijab of u and baby tu. design sendiri ke? nak satuuu..
    .-= dwimaya´s last blog post..Finally.. =-.

  • mamibizi says:

    waaaaaa…. nak jugakkk…. dslr tu memang dalam buying list untuk tahun nih… memandangkan littlemama ade experience cikit.. bley kongsi info tak dgn model yg littlemama nak beli especially price dia.. hubby memang dah janji nak belikan..

    dwimaya, sekarang ada kamera semi dslr.. bley adjust cam dslr tapi ade beberapa preset je.. price range dlm 8 rat lebih..

  • sue says:

    D90??? huhuuu..
    btol.. kalo kamera mahal tapi setting sumer tak reti buang karan jek. mcam sayer la. hubby pkai D80. suker sgt amek gmbr pkai dslr nih. tapi setting hampess. sy tak reti! hubby pon dok merangkak lagi but better than me. hahahahaaaa…
    .-= sue´s last blog post..Cutest Baby Photo Contest – December 2009 by MOMBLOGGERSPLANET =-.

  • tataazha says:

    beli jgn tak beli kak, sy beli tu hari D90+ kit lens RM 3900, pastu angkat flash sekali sb600 RM 710. tp mmg puashati.

    kalau pakai dslr ni kena rajin google camana nak guna. mula2 blajar dr blue.crane dah ok skit, masuk class ngan adhadi.com 😉 mmg beza sgt blajar sendiri dgn blajar dgn yang pro…

    • Little Mama™ says:

      tataazha, tunggu harga dia drop tak drop-drop..he..he

      mmg nak beli gak *tunggu next duit google masyuk*

  • faisya says:

    kak ros penah tgk website ni? http://cstproduction.com/v3/?page_id=2
    seperti nya bagus tuk sesapa yg ada dslr…
    bro in law saya pun ada dslr dan buat biznes potography..mmg best la camera ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *