Of Using Handphone While Driving

The law is written that you’re not allowed to use handphone by hand while driving. But, laws are meant to be broken. People still use handphone without handsfree.

I don’t care if you still want to use handphone while driving and get accident ’til you die.  I don’t care if you get RM300 summon because of that too.

Nak mati ke?

What I care is, don’t use the middle or fast lane if you’re talking on the phone. You’re slowing me down!

Dah tau cakap on handphone bahaya, pandai lak bawak kereta slow. Guna middle lane atau fast lane tapi bawak kereta 50km/hour. Siapa yang tak hot? Tak fikir ada orang bawak kereta ikut speed limit 110km/hour? Atau lebih limit (perasan F1 driver macam aku)?

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • mama emma says:

    huhu… i sangap kalau drive blkg keta yg mcm nie… dah la drive slow kat lane kanan, pegang hp lak tu… or kekadang tu nak bchenta..

    arrghhh!!!

  • bitt says:

    dulu i leh la slow gak ikut belakang org mcm tuh…kali ni i kasi secukupnya…highbeem pastu lembab gak horn terus..nak cucuk mencucuk ni tak pandai…hehhehe

  • littlemama says:

    mama emma…he..he..he. yg berchenta tu pun tak tahan gak.

    bitt…i selalu cucuk je + kasik lampu.. kira pembuli jalanraya juge i ni ke..ka..ka..ka

  • Hanim says:

    Hi LittleMama.. haven’t gotten the chance to drop by and say hi 🙂

    Haha… cucuk, kasik lampu… takyah ler…. potong je dari kiri. Cucuk2, nnt dia sudden brake, tak pasal2 menyondol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *