MC – Fever & Stomach Ache

Arghhhhh…. my tummy hurts so much since this morning. Mak sakit!

Gerak je sakit.. bangun sakit.. duduk sakit.. baring pun sakit.. pelik la.. bukan sakit nak poo-poo (sebab aku dah poo dah).. bukan period pain pun sebab baru je abis period last week… tapi sangat la sakit!

It hurts so much that I asked hubby to send Izzah to the nursery this morning. And, I took 2 panadols and sleep til 11 am. And, it still hurts when I drove to the clinic to get an MC.

Eh..awak sakit sangat ni (sambil tekan2 perut dan aku mengaduh setiap kali dia tekan).. could be ovary twisted.. atau cyst pecah.. kena gi hospital ni.. kena masuk wad.. Awak datang dgn sapa ni..

Doc, saya drive sorang2 la.. bawak pelan2.. saya ni isteri yang berdikari.. (dia tak tau masa reverse kete nak keluar aku dah sondol pagar (angin kuat pagar tiba2 gerak).. bengkok pagar tak leh tutup.. bontot kete melekat cat pagar… aduiih..

She issued a reference letter and asked me to go to hospital immediately. Immediately? No way!

I’m fighting the pain with pain-killers and if the pain still as bad as this morning, then I’ll go.

Ada kemungkinan besar aku kena masuk wad ni kalau tak hilang sakit ni… huwaa… mak cik tak suka duduk wad…huwaa..

p/s Sakit2 pun online.. boleh tulis blog lagi.. aku online check kerja ofice sebenarnya.. banyak pending for the audits…huwaa lagiks.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • lin says:

    akak..sya dulu masa preggy pn cmtula..doc tak kasi wt keje2 berat..dikhuatiri cyst pecahla..ovary twisted la..lepas operate buang lega takde pape..hopefully akak cepat sembuh ye..

  • mama emma says:

    huish.. mana leh lengah2 lg nie.. dah doc suruh p hosp tu..
    dah2… jgn dok depan pc/lappy.. siap cepat2 p hosp…

    kang u sakit, kesian kat izzah lak…

  • Hanz says:

    Ish, littlemama, take care yourself well..I’ll pray for your speedy recovery..take a good rest..

  • eliss says:

    uiks..sempat lagik..semoga sihat2..tak der aper2..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *