Holiday in April

AirAsia was having a RM1 promotional tickets a few weeks ago. And, I spents a few hours clicking to find the most suitable date for us to go on our first family holiday.

You see, not all dates are allocated the RM1 ticket. I need to be smart and persistent to find a depart date with RM1 ticket and a return ticket of RM1 as well. And, it’s not easy.

With the AirAsia’s server up and down with so many cheapskates frugalicious people like me looking for budget RM1 air ticket, I almost give up in minutes.

But, I was so determined as I missed the previous promotions of RM0 and RM1 air tickets. And, hubby kept on asking when we will go for a holiday with Izzah.

Finally, I successfully booked tickets for all of us. Langkawi, we will be there in the last week of April!

p/s Bukan tak mampu beli tiket harga biasa. Tapi kalau ada peluang dapat tiket murah takkan nak lepas? Baik beli cheap ticket dan spend more on the hotel accomodation kan? Next, kena buat passport for Izzah.. nak pegi mana ye?

** Just a one cent opinion of a frugalicious accountant.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • lin says:

    betul tu kak,skg ni gawat kene bijak bebelanjer…sya beli tiket 0sen masa offer ujg thn last year tap travelnye july ni,KK here we’ll come!!! hrp2 masa tu takde pape hal ler..kalau tak,hancuss plan!!! 😥 😛

  • bitt says:

    agree!!! kite penah plan tanpa promotion perhhh tak ingatnya total cost mau makan rm1++k langkawi sahaja…dari habis duit banyak tu p langkawi sahaja baik kumpul lagi skit p overc lagi puas hati 😉 tapi kite tak sempat la nak book promotion tu still available lagi ke??

  • SOHO Mama says:

    Terrer lah you, getting the tickets! I never had the patience to look for those promo tickets haa haa…! Beli masa2 promo ni lagi bagus..am amazed at your patience! Dapat jugak kan?

  • eliss says:

    syok tuh jalan2..tapi my hubby asyik bz ngalahkan menteri 🙁

  • littlemama says:

    lin, promo tiket ni satu je.. takleh transfer kat org lain.. kalo tak dpt pegi.. burn la…wa..wa..wa

    bitt, betul..betul..betul…yg i dpt ni (lepas berhempas pulas menekan keyboard + hampir smack down the laptop).. cuma RM174 pegi balik two adults + one infant.. mcm tiket bas je reganya..admin fee and infant je kena bayar..adult tiket RM4..ka..ka..ka

    soho mama, terer tak terer…sampai nyaris nak campak laptop kat kepala bos dah ari tu (opss..i buat keje ni time ofis..he..he)

    eliss, pegi la pujuk husband u jalan2..goda-godi la sikit..ahem..

  • littlemama says:

    o ye..bitt..promo tickets dah lama abis dah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *