Toys! Toys!

It’s a blessing being a first child. You get so much of everything! The love, the kisses and the toys.

No.. I’m not talking about myself. I didn’t enjoy all the first child benefits – I’m the 5th child of 7 sibblings. Not much of anything to me.

Because I didn’t get so much of anything when I was a kid, I tend to spoil my baby with toys. Bad mama, I know and I’m trying to control my lust..he..he..he

We brought Izzah to Toys r’ Us in Subang Parade some weeks back. But, we didn’t buy any toys. Izzah only got the chance to try as many expensive toys as she likes. Acceptable, right?

Who want to buy a weird looking little Fropper bike for RM279.95? Crazy!

Mama..untuk anak tak crazy lah kan? Daripada mama perabihkan duit shopping baju mama tu.. ye tak? Babah kata dia suka kete volkswagon (betui ke eja ni) tu.. RM300 plus plus tu.. B-ha nak! Oo.. lupa.. kena kata pleaseeeee mama!

Izzah @Toy's r Us

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *