The Charming Yuna!

Do you know Yuna? No. I’m not talking about Yuna the female protagonist in the Final Fantasy video game. I’m talking about Yuna, an acoustic Malaysian singer who has a beautiful voice!

I was at the kitchen when I heard she performed live on TV3 Wanita Hari Ini yesterday.

My first thought was, wow! Sedapnya suara dia. Ni mesti a minah salleh from outside the country. Macam suara Norah Jones pun ada ni.

But, I was totally wrong. She is a beautiful Malay lady blessed with wonderful voices and great talent in music. She can play various musical instruments and also write her own songs. Did I mention she wears a tudung?

 Yuna

Yuna’s (full name Yunalis) songs are more to alternative, acoustic and folk rock. Most importantly, her voice and songs are so very soothing. I love it so much!

She is still a student in UiTM (taking Law). I wonder when she will come out with her own album. I’ll definitely buy it!

Oh… you can listen to her songs at this link.

http://www.youtube.com/izzalemonade

Yuna

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • anne says:

    hello little mama, nak tahu, bile punye WHI yuna perform?
    nak tgk dekat website tv3. tenkiuuu =)

  • UMMI Hanie says:

    Yup..baru jer bace pasal Yuna ni semalam kot but never heard her singing until just now (tgk vid yg lil’ mama masukkan tu)

    anyway , oleh kerna lil’mama xde shoutbox kat sini,maka saya nk bagitaulah yg sy nk bagi AWARD kat blog lil’mama ni . Plz take it from my blog ok . Tq.

  • littlemama says:

    anne.. i wrote the post a day after she performed.. so it could be on 12th March 2009..

    ummie hanie.. thanks for the award!

  • UMMI Hanie says:

    Yup u r welcome Little mama ..

    leganya dah balik rumah kan? Stay strong ok . . 😉

  • afia says:

    just take out her tudung, and i will like her, it was so irratating to see tudung girl singing, dancing in the concert..IMHO

  • ruhil says:

    ack!, chokingly poser, any chick can play guitar n sing like norah (or avril, or alanis or whatever) – and one more thing, if u want to wear tudung, go to mosque or school..ack! :+{P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *