Of Being Sick

I don’t understand. Why certain people are so workaholic?

She has been sick with bad flu, cough and sore throat since last week. But she still comes to work. Eventhough her voice is almost gone. And, she sit next to me by the way. So close mah!

Hello mem… dah sakit tu MC je la. Kan company ada bagi MC sampai 18 hari setahun. Tak nak pakai ke? Nak jadi pekerja cemerlang, gemilang dan tembelang ke?

I don’t care if she is sick til she die. But, please don’t come to office when you have bad flu and cough. The virus and bacteria from you could easily spread to all the people in the building.

It’s disgusting hearing the sound of her blowing the nose every minute. Gross okeh!

Susah sangat ke nak MC? Kalau aku sakit camni mesti MC punya! Mana boleh tidak MC, rugi woooo. Kadang-kadang pening sikit + malas nak kerja pun boleh MC. Kena la pandai berlakon. Siapa nak belajar cara mendapat MC angkat tangan? Aku sangat pakar dalam hal ini selama 10 tahun…Ka..ka..ka..

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Tags

No Comments

  • anasfadilah says:

    serius??samapi sakit macam tu pegi keje…gile rajin okehh!atau adakah udang di sebalik mee??hehehe…

    hoh!jangan berjangkit kat kita dah le…kita ada anak kecik ni,kalau kita selesema,si kecik tu pun dapat juge..

    jangan selfish kot ye nak tunjuk kerajinan tahap dewata raya tu..hahaha

  • mama emma says:

    teringat lak kat receptionist ofis lama.. dia sakit mata, dah merah2 giler dah.. tp still mai ofis jugak..

    nasib baik x bjangkit dgn gue.. huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *