Mengandung | Adakah Saya Mengandung Lagi?

Saya tidak haid selama beberapa minggu. Sekarang saya demam, selsema dan sakit kepala. Juga terasa loya-loya.

Alamak! Adakah itu tanda-tanda saya mengandung lagi?

Tapi bolehkan saya mengandung tanpa rawatan kesuburan. Saya kan susah mengandung. Rasa macam mustahil.

Kami telah berkahwin selama 3 tahun lebih dan tidak ada zuriat hinggalah saya lakukan rawatan kesuburan di LPPKN. Selepas IUI di LPPKN kali kedua baru saya berjaya mengandung dan melahirkan Izzah.

Jadi, bila nurse di Klinik Kesihatan bertanya samada saya nak ambil pil perancang terus saya cakap tidak perlu. Sebab memang saya susah mengandung. Tak perlulah pil perancang kan.

Suami saya risau. Sebab saya melahirkan anak melalui pembedahan Cesarean belum sampai setahun. Izzah juga masih terlalu kecil untuk mendapat adik.

Tapi kalau sudah rezeki tak kan kita mahu menolak. Sebagai persediaan saya mengambil Folic Acid, Vitamin B and Iron.

 

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *