Little Izzah

Busy.. busy and busy. And, crazy **sigh**.

Office works are all urgent during the first week of the month. Everything must be given top priority. And, I was too tired to log on the web when I’m home at night.

Thank God. It’s almost end. At least, for now (read: August).

I was looking into the folder of baby Izzah photos (there are thousands of them!) and found this one. It was taken some weeks back when the little princess was sleeping (peacefully) in her cradle.

Little Izzah
And, this one is taken during a car ride to visit her Ayah Long in USJ. She is so sweet, isn’t she?

Of course she is. She’s my darling baby. And, will always be mama’s sweet baby!

Little Mama

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • mama emma says:

    heaven kan bila tgk baby dok lena tido….

    buat i pun nak tido…

    zzzzzzzzzz

    btw, like izzah’s smile… cute giler…

    little mama:
    yer..yer sunguh teruja tengok dia tido… my baby got two dimples kat dagu (ikut mama dia).. tu yg jadi sweet tu.. he..he

  • nurulizz says:

    awwwww…..so cuuuute….lena jek tido…… 🙂

    little mama:
    yer.. tu time lena.. kalo time nak main je.. haru biru mama nya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *