Coral Red Living Room

Eventhough we moved into our little cottage some 3 months back, the house is still in a (big) mess. Unopen boxes are piled in the study room.  Furnitures are temporarily put out of place. Some small stuffs are left scattering on the floor.

Some minor works are still in progress.

Interior wall painting, for instance, in handled by my dear hubby himself. So, he took his own sweet time to do it.

We bought Nippon Odorless paints for our interior, so there is no worry of this pregnant lady falling sick due to the strong smell of freshly painted wall.

 

p/s Mind all the mess, the out-of-place tv cabinet, glass display and my blue birth ball. Our interior designer @ my hubby is suffering from a back-ache after painting the living room Coral Red!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

No Comments

  • suriaM says:

    assalamualaikum, kak
    sory, tumpang tanya. akak tinggal kat mana ya?
    jika tak silap, pagi tadi sy ternampak akak kat area rumah sy, tapi tak sure.
    saya pernah jumpa akak masa MSK gathering hari tu.
    hmmm, kalau bukan, pelanduk dua serupa kot :))

    • littlemama says:

      suria, duk area meru…oh nampak me? kat mana tu ye..he..he

      me pagi keluar pukul 7, terus antar izzah nusery.. pastu terus memecut ke office… orang lain tu kot..ha..ha

      • suriaM says:

        oh ya, baru teringat. akak pernah ckp hari tu.
        hehe..comfirm tu orang lain.. tapi betul la, muka dia sebijik macam akak, nasib baik sy tak jadi peramah sgt pegi tegur pagi semalam.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *