Tips Kehamilan | Epal Mengurangkan Alahan Semasa Mengandung

Saya dah jumpa ubat alahan mengandung saya!! Bukan biskut. Bukan air halia. Bukan asam boi.

Tetapi buah EPAL!!!

Rasa tak sedap dalam mulut dan loya terus hilang bila saya kunyak buah epal. Bila loya hilang maka rasa pening pun hilang jugak. Seronoknya!

Sebelum ini saya pernah cuba air halia tapi rasanya membuatkan saya rasa makin nak muntah. Tapi hanya dengan dua hiris epal saya rasa segar serta merta.

Semasa rasa loya saya memang tidak ada selera untuk makan. Sebab terasa macam tak sedap mulut kalau makan apa saja. Tetapi lepas makan epal saya boleh makan dua ketul kek pisang dengan sedapnya.

Terima kasih epal. Muahhh!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *