Mengandung | Kursus HypnoBirthing The Mongan Method

Wai Han dari HypnoBirthing.com.my telefon beberapa hari lepas. Dia jemput saya untuk sertai kelas mengejut yang dibuat untuk seorang ibu yang bakal melahirkan anak di Bukit Rahman Putra.

Bukit Rahman Putra memang dah dekat sangat dengan rumah saya di Sungai Buloh. Tapi saya terpaksa menolak.

Sebab kelas akan dibuat pada hari Sabtu. Saya memang tidak bekerja pada hari Sabtu tetapi ada banyak rumah terbuka sempena Hari Raya yang saya nak pergi. Makan mesti sedap!

Jadinya… saya akan ke kelas HypnoBirthing bermula 17 Nov – 15 Dec 07.

Tak sabar pulak nak belajar macam mana nak bersalin secara natural ni.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *