Mengandung | Bersalin Cara HypnoBirthing ~The Mongan Method

Biasanya kita ditakutkan dengan cerita melahirkan anak seperti kesakitan yang lama, kena gunting dan macam-macam lagi. Benarkah melahirkan anak adalah satu proses yang menyakitkan?
Hmmm… saya tak pernah beranak jadi saya tak tahu. Tapi kalau boleh saya tak nak beranak macam biasa dilihat dalam drama ~ meneran bagai nak rak, menjerit meraung dan sebagainya tu. Kalau boleh saya nak melahirkan anak dengan tenang tanpa perlu dipaksa meneran oleh nurse. Mungkin kah ia boleh dengan HypnoBirthing – The Mongan Method satu teknik melahirkan anak secara lembut?


Buku HypnoBirthing® The Mongan Method ada didapati di mana-mana kedai buku yang besar. Tapi kalau daftar kursus HypnoBirthing kita boleh dapat buku ni free. Best!

Saya sudah daftar untuk kelas pada 17/11/07 – 15/12/07 . Kelas ini selama 2.5 jam selama 5 kali Sabtu. Hanya RM560 per couple.

http://hypnobirthing.com.my/

Kelas HypnoBirthing ini diajar oleh Soo Wai Han, a certified HypnoBirthing Childbirth Educator.

Banyak cerita kelahiran secara HypnoBirthing boleh dibaca di website itu. Wai Han sendiri pun melahirkan anak kedua secara HypnoBirthing di rumah semasa suaminya sedang tidur nyenyak!

http://hypnobirthing.com.my/my-second-birth-painless-all-natural-unattended-homebirth

 

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *