Rawatan Kesuburan | Prosedur IUI Kali Ke 2 di LPPKN

Pada 8 August 2007, kami ke LPPKN Jalan Ipoh lagi. Kali ini Doktor Komathy bagi dos Gonal-f yang lebih rendah iaitu 3 kali suntikan berbanding 5 sebelum ini.

Ultrasound untuk check saiz telur dilakukan pada 15 August. Saya ada 3 telur yang besar dan matang!

Semasa IUI pertama.. doktor ambik masa agak lama untuk tentukan saiz dan kematangan telur. Tetapi kali ini segalanya berjalan lancar dan pantas. Adakah ini tanda yang baik?

Saya menjalani prosedur IUI di LPPKN pada 17 August 2007. Saya rasa macam kali ini lagi sakit daripada IUI yang pertama. Tapi lain orang lain pengalamannya. Mungkin bagi orang lain tidak sakit macam saya.

Sebab orang sebelah saya tak ada bunyi pun masa prosedur IUI dia. Tapi saya pulak bising cakap sakit ha ha!

Mungkin sebab saya agak panik bila peralatan IUI dimasukkan dalam kemaluan. Memang tak berapa best bila besi dimasukkan dalam tu.

Selepas berehat selama 20 minit saya dibenarkan bangun. Terdapat sedikit pendarahan yang dikatakan biasa berlaku setelah prosedur IUI. Nasib baik saya bawa panty liner.

Doktor bagi MC satu hari.

 

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *