Rawatan Kesuburan | IUI Pertama Gagal!

30 July 2007 – saya alami sedikit pendarahan berwarna coklat. Saya rasa ianya macam implantation bleeding.

Apakah implantation bleeding?

Implantation bleeding occurs when an egg has been fertilized and implants into the lining of the uterus. Because the lining uterus is made up of blood, there can be a bit of blood expelled in some women.

Bermakna bila janin mula membentuk dan menanam di dinding rahim yang tebal dengan darah, kadang-kadang akan terjadi sedikit pendarahan. Pendarahan ini adalah sedikit dan tidak mengalir *spotting sahaja*. Perkara ini tidak berlaku pada semua wanita.

Selepas 5 hari, titik darah coklat bertukar menjadi merah gelap dan saya tahu IUI di LPPKN itu tidak berjaya. Saya datang haid pada 4th August 2007.

Perasaan saya? Sangat kecewa dan sedih!

Saya ingat berehat untuk sebulan. Tapi sebab September ialah bulan puasa maka saya fikir baik cuba sekali lagi.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *