Mengandung | Mengesahkan Kehamilan

Kami ke LPPKN lagi untuk membuat ujian air kencing. Appointment telah dibuat selepas prosedur IUI iaitu jika tidak datang haid untuk bulan itu saya kena datang LPPKN hari ini.

Selepas dapat nombor giliran saya di duruh ke tingkat 10 untuk buatUrine Pregnancy Test (UPT). Tapi tingkat 10 kelihatan bersepah-sepah macam kena tinggal. Tak ada orang kelihatan. Jadi.. kami pergi ke tingkat 2 untuk makan.

Kami pergi semula ke tingkat 10 dan keadaan masih sama. Tak ada orang. Nasib baik kami nampak ada loceng di kaunter.

Saya disuruh kencing dalam bekas dan ujian kehamilan di buat. Sudah tentulah positif. Kami dah buat UPT sendiri kat rumah.

Kami bawa result ujian air kencing ke tingkat 6 dan berikan pada nurse. Terkeju saya bila semua nurse dengan gembira mengucapkan tahniah!

Doktor Komathy pun ucapkan tahniah dengan senyuman yang lebar. Dia bagi saya Folic Acid dan Duphaston untuk dua minggu.

Sekarang saya sudah disahkan mengandung!

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *