Mengandung | Kehamilan Minggu ke 4

Rasa kembung perut sudah hilang. Semasa siang hari saya rasa sihat macam biasa. Tak ada loya dan sakit kepala. Belum lagi kot..he he.he.

Tapi bila malam tiba… kepala saya berpusing-pusing. Sakit kepala bermula sejak pukul 9 malam sejak dua hari yang lepas. Terpaksa saya tidur awal dari kebiasaan.

Kadang-kadang dalam tidur pun terasa kepala sakit.

Suami saya mula membuat peraturan berikut:

  • Tidak boleh angkat berat
    (Saya kena tinggalkan laptop office di pejabat. Tak boleh bawa backpack laptop lagi dah. Best juga pergi ke ofis lenggang kangkung)

 

  • Tidak boleh buat kerja rumah yang berat
    (Sukanya!)
  • Kena minum susu setiap malam
    (Suami sediakan)
  • Tidak boleh tengok cerita seram
    (Alamak… saya suka tengok X-Files..hu hu)
  • Tidak boleh berjalan jauh
    (Alamak! Tak dapat lah nak balik raya kat kampung bulan depan…huwaaa!)
  • Tidak boleh memandu laju
    (Saya biasa memandu 100-120 km per hour.  Erkk… kena memandu macam orang tua?)
  • Tidak boleh tak makan
    (Alamak! Biasanya saya tak makan tengahari. Sekarang kena makan dan makan.)
  • Tidak boleh makan makanan tajam macam nenas, cuka, air tebu etc.
  • Tidak boleh menyumpah! oppssss

 

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *