Rawatan Kesuburan | 6 Telur Matang!

Pada 15 Jun 2007, kami berjumpa Doktor Komathy di LPPKN untuk prosedur ultrasound. Teruja bila doktor scan dan nampak 4 biji telur yang bulat dan besar dalam kilang telur saya. Ada 3 di sebelah kanan dan 1 di kiri.

Tapi telur-telur tersebut belum cukup matang untuk disenyawakan. Jadi kami kena datang semula untuk scan pada 18 Jun. Doktor Komathy juga berikan dos tambahan untuk suntikan Gonal-f.

Pada 18 Jun 2007 kami ke LPPKN untuk scan telur. Seronoknya bila doktor kata ada 6 biji telur matang!

Tetapi sebab makmal LPPKN tutup dalam bulan Jun untuk kerja pembaikan maka bulan itu kami tidak dapat buat IUI. Kami boleh cuba secara semulajadi dulu.

Saya diberikan satu lagi suntikan HSG Pregnyl untuk melepaskan telur-telur matang dari folikel ovari. Suntik bawah pusat tu!

Kos 13 June 2007 = RM15 (visit & ultrasound)
Kos 18 June 2007 = RM58.60 (visit, ultrasound & injection)

Doktor Komathy menasihatkan kami untuk bersama selama 3 hari berturut-turut bermula malam hari seterusnya.

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *