Rawatan Kesuburan | Pengalaman X-Ray HSG di Hospital Tawakal

Saya pergi ke Hospital Tawakal pada 11th April 2007 untuk jalani x-ray HSG *hysterosalpingogram*.

Saya disuruh membuka seluar dan memakai gaun. Nasib baik doktor yang buat x-ray HSG tu perempuan. Saya tak biasa doktor lelaki check kemaluan okeh.

Doktor yang buat x-ray HSG ini sangat baik dan menjelaskan satu persatu tentang prosedur x-ray HSG. Penolong dia membancuh sejenis cecair dan menyuruh saya mengangkat kaki. Serius seram masa nampak peralatan yang bakal dimasukkan dalam kemaluan saya itu.

Proses x-ray HSG sekejap sahaja. Masa cecair dimasukkan bahagian ari-ari terasa kembung dan kejang. Nasib baik ianya berakhir dalam beberapa minit.

Beberapa gambar x-ray diambil semasa saya berbaring atas meja x-ray. Kemudian saya kena baring lagi selama 20 minit. Terkebil-kebil saya melihat peralatan x-ray tu…he..he

Lepas 20 minit sekali lagi x-ray diambil dan saya boleh bangun.

 

 

Forever Living Malaysia
RenoSkin
RENOSKIN MEDIC SERUM

Agent RenoSkin modal mula serendah RM440 sahaja untuk 10x botol RenoSkin Medic Serum. Sila isi borang di BORANG AGEN RENOSKIN. Agent RenoSkin bawah Team Cikros ada banyak kelebihan seperti promosi percuma, hadiah insentif, support group, koleksi testimoni dan teknik marketing online (advance)!

Tiada modal? Pun boleh jual RenoSkin Medic Serum! Dropship RenoSkin tak perlu modal & tak payah simpan stok. Anda hanya cari customer & Cikros uruskan delivery. Sila isi borang di BORANG DROPSHIP RENOSKIN. Dropship RenoSkin bawah Team Cikros dapat kelebihan seperti support group, testimoni dan teknik marketing online (basic).

Saya akan hubungi anda secepat mungkin! Jom jadi agen RenoSkin untuk sebarkan manfaatnya kepada mereka yang sangat memerlukannya. Utamakan niat untuk bantu orang lain barulah rezeki anda datang bergolek. Semoga anda dan saya dimurahkan rezeki bersama famili RenoSkin. Ameen.

Info penyakit kulit: http://UbatPenyakitKulit.com
Info eczema: http://UbatEczema.my
Kisah eczema: http://RenoSkin.my
Testimoni: http://RenoSkinMedicSerum.my
Beli RenoSkin Medic Serum: http://UbatPenyakitKulit.com/shop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *